+60199896272 admin@myleaskin.com

Syarat Sah Agent Mylea™

SYARAT SAH AGENT MYLEA™

mylea-skin-01

Sertai kami dalam Mylea Family.

Kami ada tiga step dalam Mylea

  • Agent
  • Vip Agent
  • Super Vip Agent

Step pertama Agent, agent boleh lantik dropship. Step kedua Vip Agent, vip agent boleh lantik Agent dan dropship. Step ketiga adalah Super Vip Agent, boleh lantik Vip agent, agent dan dropship, ( SVA as a leader ) layak dan harus untuk merekrut seramai mana Agen dan Dropship seluruh Malaysia, Tiada limit.

MODAL PERMULAAN RENDAH

Modal Permulaan Agent sangat rendah dengan margin keuntungan yang sangat tinggi kami sediakan keuntungan yang besar dalam Team Mylea melebihi apa yang anda fikirkan. Keuntungan melebihi 50 peratus. Dalam group akan kami ajar secara menyeluruh.

KELAS INSENTIF MYLEA™ FAMILY

img_8525Kelas ” Mylea Marketing Missery ” Kami sediakan untuk semua agent untuk menambah ilmu, Strategi Pemasaran Online yang Efektif dan berkesan. Anda tidak perlu buka kedai fizikal untuk mempromosikan Produk Mylea, tidak perlu simpan stock yang banyak. Habis stock baru restock lagi. Testimoni beribu bertulis dan bergambar telah kami perolehi sejak awal pengeluaran Produk Mylea.

Kami juga menyediakan kelengkapan seperti Bunting, 50 keping FLYERS & Tips Pemasaran secara PERCUMA kepada semua New Agent.

 


SUPPORT GROUP

img_8527Agent juga akan di serap ke dalam group whatsapp Suport 24/7 dan secret group agent dalam Facebook dimana kami akan sharing segala ilmu pemasaran, facebook ads, Kami sediakan template from A to Z termasuk template untuk anda follow up pada semua costomer anda. Cara mudah jawab segala pertanyaan pelanggan, teknik Close Sale Hebat mengikut pengalaman kami sendiri.

 

 


PROMOSI

img_9845Peringatan, Anda hanya dibenarkan mengadakan promosi JIKA PIHAK HQ MENGADAKAN PROMOSI. Jika didapati ada permainan harga, Kelayakan anda sebagai Agent akan ditarik serta merta dan nama anda akan di ban dari menjual sebarang produk Mylea. Oleh itu sama-sama lah kita jaga kualiti produk dan harga agar semua akan dpt keuntungan yg tinggi dan sama rata.

Hubungi kami untuk info lebih lanjut
Whatapp : +6019-989 6272

 


TINDAKAN di susuli dengan USAHA
Tanpa TINDAKAN kita tak akan SUCCESS

TINDAKAN + USAHA = SUCCESS ++

KITA FOLLOW SISTEM YANG TERBAIK
JUMPA ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN