+60199896272 admin@myleaskin.com

Mylea Freckles Serum

img_0058

MYLEA FRECKLES SERUM

Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.

Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.

Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat

Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!

Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.

Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend.
img_3506

Active Ingredient:
Aqua, Propylene Glycol, Unsaponifiable Olive Oil, Cetyl, Ceg Beeswax, Dimethicone, Cucumis Sativus Ekstrak, Citrus Medica Limonium Peel Extract, Symphytum Root Cell Extract ( phyto-celltec ), Sodium Cocoamphoacetate, L-Gluthathione, Ascorbyl tetraisopalmitate P, Polyacrylamide And C13-14, Tocopherol Acetate, Arbutin, Isoparaffin And Laureth-7, Phenoxyethanol (and), Ethyloxyglycerin, Caprylyl Glycol And Ethyloxyglycerin,

Approved KKM ( NOT160300607K )
Clinically Proven

Berminat untuk Order boleh dapatkan daripada Agent berhampiran anda

Sila Klik Sini


MYLEA FRECKLES SERUM

img_8905

Kami menawarkan harga PAKEJ SERUM dengan Tiga pakej yang berbeza, Majoriti beli Pakej 3 untuk lebih jimat dengan cara berkongsi Order dengan rakan-rakan lain.mylea-serum-pakej-01

mylea-serum-pakej-02

mylea-serum-pakej-03


Beli pakej 3 untuk lebih jimatBerminat Untuk Order
WHATAPP ” MYLEA FS ” KE +019-989 6272 SEKARANG