+60199896272 admin@myleaskin.com
INFO CANTIK.. Korang tahu kan, setiap skincare mesti ada cleanser, day / night cream, serum dan setiap tu ada kuantiti yang ditetapkan. Nak muka dirawat dgn betul kena ikut kuantiti. Lebih-lebih pun takleh, kurang pun tak boleh. Jadi sila pastikan lepas ni anda telah mengikut setiap kuantiti yg di telah disediakan, barulah skincare akan serasi dengan kulit muka kita..
Healing Krisis
Apakah itu Healing Crisis atau Krisis Penyembuhan? Pernahkah anda mengambil sesuatu produk dan tindakbalasnya adalah tidak seperti yang diharapkan oleh anda? Jangan gusar atau khuatir berkemungkinan besar itu adalah proses ‘healing crisis’ atau krisis penyembuhan. Ramai yang masih tidak tahu tentang healing crisis. Sesuatu produk atau supplement yang terbaik untuk anda adalah yang memberikan tindakbalas kepada tubuh apabila diambil.
Bayangkan kereta kita mengalami masalah calar atau kemek, dan kita perlu mengecat kembali tempat yang calar itu. Pengambilan ubat seumpama kita sapu cat terus ke atas tempat calar tu. Kereta kita tak nampak calar, tapi ia nampak tak rata sebab kita cuma ‘tampal’ cat ke atasnya.
Berbeza dengan pengambilan suplement, skincare @ serum, ia umpama kita kikis keluar cat yang rosak tu, dan mengecatnya kembali. Semasa proses mengikis cat, kereta kita nampak buruk, bertompok-tompok. Lepas tu bila dicat baru, kereta kita akan cantik seperti baru.
Begitulah juga tubuh kita apabila bertindak balas dengan vitamin atau bahan semulajadi. Untuk ‘mencantikkan’ sel dan sistem tubuh kita, semua yang tak cantik kena keluar dulu seperti kereta yang nampak buruk bertompok-tompok tadi. Jangan Risau Kerana Ini Petanda Yang Sangat Baik Cara untuk mengurangkan simptom healing crisis:
Minum air yang banyak — air masak/air kosong Cuba untuk berehat dan bertenang Bersabar Berdoa agar dipermudahkan Insya-Allah, healing crisis tidak berpanjangan.. setelah semua toksin dikeluarkan dari sel-sel tubuh kita, ia akan mula ‘memperbaiki’nya. Hasilnya tubuh kita akan terasa lebih sihat, bertenaga, ceria dan cantik sentiasa.
Proses penyembuhan kulit wajah perlu ada skincare yang selamat untuk digunakan dan diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia.
Mylea Freckles Serum