+60199896272 admin@myleaskin.com
Kuantiti Yang Betul Semasa Penggunaan

Kuantiti Yang Betul Semasa Penggunaan

INFO CANTIK.. Korang tahu kan, setiap skincare mesti ada cleanser, day / night cream, serum dan setiap tu ada kuantiti yang ditetapkan. Nak muka dirawat dgn betul kena ikut kuantiti. Lebih-lebih pun takleh, kurang pun tak boleh. Jadi sila pastikan lepas ni anda telah...
Kelebihan Minyak Zaitun Pada Kulit Wajah

Kelebihan Minyak Zaitun Pada Kulit Wajah

KELEBIHAN MINYAK ZAITUN PADA KULIT WAJAH Banyak yang memperolehi manfaat dari minyak zaitun sebagai tambahan dalam menjalankan proses membaik pulih kulit muka. Minyak zaitun merupakan hasil dari ekstrak buah atau biji zaitun, yang telah di proses menjadi minyak....