+60199896272 admin@myleaskin.com

Welcome to Mylea Blog

Tips kecantikan semulajadi

Kuantiti Yang Betul Semasa Penggunaan

INFO CANTIK.. Korang tahu kan, setiap skincare mesti ada cleanser, day / night cream, serum dan setiap tu ada kuantiti yang ditetapkan. Nak muka dirawat dgn betul kena ikut kuantiti. Lebih-lebih pun takleh, kurang pun tak boleh. Jadi sila pastikan lepas ni anda telah...

7 Punca Jerawat Badan

Punca Jerawat Badan Perubahan hormon seperti ketika datang haid dan hamil menjadi salah satu faktor yang mendorong terjadinya jerawat. 1. Keturunan 2. Penggunaan pil perancang, ubat steroid dan Vitamin B12. 3. Produk yang tidak sesuai. 4. Pakaian terlalu ketat dan...

Kelebihan Minyak Zaitun Pada Kulit Wajah

KELEBIHAN MINYAK ZAITUN PADA KULIT WAJAH Banyak yang memperolehi manfaat dari minyak zaitun sebagai tambahan dalam menjalankan proses membaik pulih kulit muka. Minyak zaitun merupakan hasil dari ekstrak buah atau biji zaitun, yang telah di proses menjadi minyak....